Meyraki Style

Lär känna Meyraki Style

Barber & Beauty

Ett team av erfarna & Passionerade Frisörer

På Meyraki Style är vi mer än bara ett team – vi är en familj av dedikerade frisörer och stylister. Våra medarbetare är noggrant utvalda för sin expertis, kreativitet och förmåga att skapa en varm och välkomnande atmosfär. Varje frisör hos oss är engagerad i kontinuerlig utbildning för att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom hårstyling.

Fabian

Alex

Batu

Mer än Bara Hårklippning

Meyraki Style står för mångsidighet och kvalitet i allt vi gör. Från klassiska klippningar till moderna stylingar, färgning, slingor och skäggvård, erbjuder vi en bred palett av tjänster för att möta våra kunders olika behov. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att varje behandling är av högsta möjliga standard.

Din Frisörsalong i Halmstad

Meyraki Style började som en vision om att skapa en unik frisörsalong där varje kund kan känna sig speciell och väl omhändertagen. Grundad i Halmstad, har vi vuxit genom åren tack vare vår passion för hårstyling och vårt engagemang för kundservice. Vår resa har varit drivet av en önskan att erbjuda en personlig och minnesvärd upplevelse för alla som besöker vår salong.

M.S

Schampoo och hårprodukter i Halmstad
Styling och hårprodukter i Halmstad