Meyraki Style

Välkommen till din Damfrisör i Halmstad

Letar du efter en kvalitetsmedveten damfrisör i Halmstad? Vår salong erbjuder en varm och välkomnande atmosfär där alla kunder känner sig uppskattade och väl omhändertagna. Som en ledande frisör i Halmstad, är vi stolta över att erbjuda en förstklassig service inom hårklippning, färgning och slingor.

Get the perfect look

Behandlingar

Klippning

Damklippning topparna 420 kr
45 min (Endast topparna, uppfräschning)
Damklippning paket 600 kr
60 min (Tvätt + klippning + styling)
Permanent rullning kort hår 750 kr
60 min (Få håret att gå från rakt till lockigt/vågigt, med ca 6 månaders hållbarhet.)
Keratinbehandling 1000 kr
75 min (Få håret att gå från vågigt till rakt, med 8 månaders hållbarhet)
Barnklippning (1-6 år) 340 kr
30 min (ingen tvätt)
Barnklippning (6-12 år) 400 kr
35 min (tvätt ingår)
Återbesök 600 kr
Borttagning av gammal förlängning, påfyllning, samt valfri design - 90 min

Färgning & slingor

Färgning av hårbotten 650 kr
75 min
Helfärg 750 kr
80 min
Sombre 1500 kr
165 min
Slingor långt hår 1050 kr
80 min
Slingor kort hår 720 kr
75 min
Slingor med utväxt 1400 kr
135 min
Styling + tvätt 350 kr
30 min
Uppsättning 850 kr
60 min

Recensioner

Vad säger våra Kunder?

Den bästa skönhetssalongen jag någonsin har besökt. Personalen är mycket kunnig och erfaren, Jag skulle starkt rekommendera Meyraki Style till alla som letar efter högkvalitativa tjänster och en trevlig upplevelse.

Marcus Rosvall

Fantastiskt ställe! Jag besökte Meyraki Style för en klippning och färgning och jag kunde inte vara nöjdare med resultatet. Personalen var mycket professionell och vänlig och jag kände mig verkligen välkommen. Jag skulle definitivt rekommendera denna skönhetssalong till alla!

Maria_P

Alltid så otroligt nöjd efter att ha varit på Meyraki Salon, jag fick jättetrevligt bemötande, bra och enkel kommunikation och jättefint resultat på min klippning. Kan verkligen rekommendera salongen!

Sofia Lindh

Rekommenderar verkligen! Så himla nöjd! Alla verkade så trevliga, Priserna är inte dyra om man tänker på hur duktiga de är, hur lyxig salongen är och hur lång tid behandlingarna tar eftersom de är så noggranna!

Magdalena Bertilsson

Professionella damfrisörer i Halmstad

Våra erfarna frisörer är dedikerade till att förstå och uppfylla dina önskemål. Vi vet att varje kund är unik, och därför strävar vi efter att skapa personliga och skräddarsydda upplevelser. Vare sig det gäller en enkel klippning eller en mer avancerad behandling som färgning och slingor, kan du lita på att våra frisörer levererar resultat av högsta kvalitet.

M.S

Damklippning i Halmstad
Damfrisör i Halmstad
Damfrisör i Halmstad

Ett team av Erfarna och Passionerade Frisörer

I vår salong i Halmstad tar vi oss tid att lyssna på våra kunder. Vi förstår vikten av att hitta rätt frisör som kan förvandla dina visioner till verklighet. Vår salong är utrustad med den senaste utrustningen och produkterna för att säkerställa att varje behandling inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Att boka en tid hos oss är enkelt och bekvämt. Vi värdesätter din tid och strävar alltid efter att erbjuda flexibla tidsalternativ som passar din vardag. Vårt mål är att göra varje besök till en avkopplande och njutbar upplevelse.

flower

Förvandla din stil med Färgning och slingor hos Meyraki Style

Färgning och slingor är mer än bara en tjänst – det är en av våra specialiteter. Vi förstår att varje hårstrå bidrar till det slutliga resultatet, och därför hanterar vi varje behandling med största omsorg och precision. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att skydda och förbättra ditt hår, samtidigt som vi säkerställer långvariga och strålande resultat.

Vi förstår att varje kunds hår och stil är unik. Därför tar vi oss tid att konsultera med dig för att förstå dina önskemål och förväntningar. Våra experter arbetar noggrant med dig för att hitta den perfekta nyansen som inte bara kompletterar din naturliga skönhet, utan också reflekterar din personlighet. Oavsett om du är ute efter en subtil förändring eller en total makeover, är vårt mål att du ska känna dig nöjd och självsäker med ditt nya utseende.

flower

Engagemang för kvalitet och service

För oss är salongen mer än bara en plats för klippning. Vi är engagerade i att erbjuda en service som gör att du känner dig speciell och uppskattad. Våra frisörer är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom hårstyling, vilket säkerställer att vi alltid kan erbjuda det bästa inom modern hårvård.

Färgning & slingor i Halmstad

Hitta din nya look hos oss

På vår salong sätter vi alltid kunderna först. Som frisör i Halmstad lyssnar vi på kunden, ger råd och skapar en miljö där du kan slappna av och känna dig som hemma. Vår passion för hår och skönhet genomsyrar allt vi gör, och vi strävar efter att varje kund ska lämna salongen med ett leende.

Vi inbjuder dig att uppleva skillnaden hos en damfrisör som verkligen bryr sig. Boka din tid hos oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta din nya, fantastiska look.

Välkommen till vår salong – en plats där skönhet och kvalitet möts.