Meyraki Style

Din Herrfrisör & Barberare i Halmstad

Söker du en pålitlig frisör i Halmstad eller en kunnig barberare? Meyraki Style är här för dig! Salongen, belägen i centrala Halmstad, är en plats där kvalitet och stil möts för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen inom hår- och skäggvård.

Get the perfect look

Behandlingar

Herrklippning Lärlingspris/Ordinarie pris
Klassisk herrklippning 250:-/400:-
25-30 min
Herrklippning långt hår 300:-/500:-
45-50 min
Skinfade 350:-/500:-
35-45 min
Barnklippning (1-6 år) 200:-/350:-
20-30 min
Barnklippning (6-12 år ) 250:-/400:-
25-30 min
Tvätt och styling 200:-
10 min
Barbering Lärlingspris/Ordinarie pris
Skägg deluxe (långt & kort) 300:-/450:-
25-30 min
Skägg snabbis 200:-/270:-
15-25 min
Hår & skägg deluxe 500:-/800:-
60 min
Meyraki barber Guldpaket 550:-/1000:-
Valfri klippning av hår och skägg, ånga och ansiktsmask. Vaxning ingår vid önskemål. Whisky ingår vid önskemål - 75-90 min
Vaxning kind och näsa och öron 200:-
10 min

Recensioner

Vad säger våra Kunder?

Den bästa skönhetssalongen jag någonsin har besökt. Personalen är mycket kunnig och erfaren, Jag skulle starkt rekommendera Meyraki Style till alla som letar efter högkvalitativa tjänster och en trevlig upplevelse.

Marcus Rosvall

Fantastiskt ställe! Jag besökte Meyraki Style för en klippning och färgning och jag kunde inte vara nöjdare med resultatet. Personalen var mycket professionell och vänlig och jag kände mig verkligen välkommen. Jag skulle definitivt rekommendera denna skönhetssalong till alla!

Maria_P

Alltid så otroligt nöjd efter att ha varit på Meyraki Salon, jag fick jättetrevligt bemötande, bra och enkel kommunikation och jättefint resultat på min klippning. Kan verkligen rekommendera salongen!

Sofia Lindh

Rekommenderar verkligen! Så himla nöjd! Alla verkade så trevliga, Priserna är inte dyra om man tänker på hur duktiga de är, hur lyxig salongen är och hur lång tid behandlingarna tar eftersom de är så noggranna!

Magdalena Bertilsson

Allt från traditionell klippning till moderna frisyrer

På Meyraki Style lägger vi stor vikt vid att förstå dina önskemål och behov. Vi vet att varje kund är unik, och därför strävar vi efter att ge en personlig touch till varje klippning. Våra herrfrisörer i Halmstad är inte bara välutbildade och erfarna, de är också passionerade om att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom hårstyling.

Oavsett om du är ute efter en subtil förändring eller en helt ny look, är våra frisörer här för att lyssna och ge råd. De tar sig tid att diskutera olika stilar och tekniker, och hur dessa kan anpassas för att matcha din personliga stil och hårtyp.

M.S

Barbering och frisör i Halmstad
Barnfrisör i Halmstad
Herrfrisör och barberare i Halmstad

Barberartjänster i Halmstad

Meyraki Styles barbershop i Halmstad erbjuder en avkopplande och genuin barberarupplevelse. Hos oss står skägg i fokus, och vi erbjuder allt från en enkel trimning till fullständiga skäggvårdsbehandlingar, anpassade efter dina unika behov och önskemål. För oss på Meyraki Style är skäggvård mer än bara trimning och styling. Det handlar om att skapa en upplevelse där du kan koppla av och känna dig omhändertagen. Våra kunder uppskattar den tid och omsorg vi lägger på varje skäggvårdsbehandling, vilket gör varje besök till något speciellt.

flower

Varför ska du välja Meyraki Style för din nästa frisyr?

På Meyraki Style strävar vi efter att ge varje kund en behaglig och minnesvärd upplevelse. Vi tror att ett besök hos frisören är mer än bara hårklippning – det är en stund för avkoppling och förnyelse. 

Hos oss får du därför:

• Personlig rådgivning för att hitta en stil som passar just dig

• En trevlig och inbjudande atmosfär

• Erfarna frisörer och barberare som lyssnar på dina önskemål

• Kvalitetsprodukter för hår- och skäggvård

flower

Meyraki Styles engagemang för kvalitet och komfort

I vår salong är varje detalj viktig. Vi strävar efter att skapa en välkomnande miljö där du kan slappna av och njuta av din tid hos oss. Våra frisörer och barberare håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att ge dig en tjänst av hög kvalitet, vare sig det gäller en ny frisyr, en noggrann rakning, eller skäggvård.

Barbering i Halmstad

Boka tid hos Meyraki Style idag

Är du i tankarna för att förnya din stil med en fräsch klippning eller uppleva en expertmässig rakning? Tveka inte att boka din tid hos Meyraki Style. Vi är ivriga att välkomna dig till vår salong och barbershop, där vi inte bara strävar efter att uppfylla dina förväntningar, utan överträffa dem. Låt oss hjälpa dig att uppnå just den look som speglar din personlighet och stil.

Välkommen till Meyraki Style – där din vision blir vår skapelse.